Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

ŠTO JE POŠLO PO ZLU? Bakir Izetbegović napustio sastanak o izmjenama Izbornog zakona

Bakir Izetbegović napustio je današnju besjedu s predstavnicima ostalih bh. političkih stranaka i američkom ambasadoricom u BiH Maureen Cormack, a prilikom napuštanja sastanka nije bio voljan dati obrazloženje zašto se odlučio na takav potez.

Kako javlja Klix, predstavnici ostalih bh. političkih stranaka ostali su na sastanku, u nastajanju da pokušaju približiti svoje stavove u vezi sa izmjenama izbornog zakona.

Podsjećamo, predstavnici bh. političkih stranaka sastali su se danas prvi put sa predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem kako bi razgovarali na temu izmjena izbornog zakonodavstva.

Na sastanku su prisustvovali i potpredsjednik SDA Šefik Džaferović, predsjednik DF-a Željko Komšić, generalni sekretar DF-a Zlatko Miletić, potpredsjednik SDP-a Zukan Helez i generalni sekretar SDP-a Irfan Čengić, te Anel Kljako, predsjednik Gradskog odbora SBB-a Mostar./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte