Hrvatski Medijski Servis

Stijena tresnula na cestu s visine od 30 metara i za dlaku promašila vozače, presudile su stotinke

Nekolicina tajvanskih vozača imala je u utorak ludu sreću. Naime, stijena koja je tresnula na cestu sve ih je za dlaku promašila, što definitivno ne bi bio slučaj da je pala koju stotinku ranije ili kasnije.

Zastrašujući prizor je kamerom na vozilu zabilježio 38-godišnji gospodin Tsai, koji je medijima prepričao da je samo trenutak ranije usporio jer ga je pretjecao kamion koji se također vidi na snimci, piše Dnevnik.hr.

“Silom je htio ispred mene uoči ulaska u tunel. Pustio sam ga da prođe jer je s kamiona padalo kamenje i nisam htio da mi ošteti vozilo kupljeno prije samo tri mjeseca”, prepričao je situaciju Tsai, čije je odluka da drži razmak praktički spasila i vozača BMW-a koji se nalazio iza njega.

Za snimku su u međuvremenu doznale i tamošnje službe koje brinu o sigurnosti na cestama, te je rečeno da je stijena pala s visine od tridesetak metara.

U priopćenju je također navedeno da je odron najvjerojatnije uslijedio kao posljedica potresa koji je zadesio taj kraj početkom veljače./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte