Hrvatski Medijski Servis

Stigao odgovor iz NK Širokog oko navodnog Mamićevog preuzimanja kluba

Foto. Screenshot/Facebook

Zahuktava se priča oko mogućevog Mamićevog preuzimanja kluba iz BiH Premijer lige – Širokog Brijega.

Nakon što je Mamić ovog vikenda posjetio nogometaše spomenutog kluba na treningu, lokalni portali podigli su veliku prašinu, pa se tako između ostalih pojavila i direktna informacija kako Mamić 2019. preuzima Široki Brijeg.

Koliko u svemu tome ima istine, otkrio je sportski direktor kluba Ivan Bubalo.

“Lijepo bi to bilo, ali to ne mogu potvrditi. Istina je da je Mamić posjetio klub i sa sportskim direktorom Daliborom Šilićem razgovarao prije svega o organizaciji naše utakmice s Dinamom 27. studenog u sklopu obilježavanja 70. obljetnice kluba. Naravno da se Mamić zanimao i za stanje u momčadi jer nam je pomogao u angažiranju trenera Goce Sedloskog. Bilo je nekih obećanja još ranije za pomoć u angažiranju igračkih pojačanja u zimskom prijelaznom roku i to je sve što mogu kazati”, rekao je Bubalo.

Sportski direktor kluba Dalibor Šilić još ranije je potvrdio da je Mamić prijatelj kluba, da je predložio Sedloskog za trenera i da je rado viđen gost na klupskim utakmicama.

Podsjećamo, na najavu oko preuzimanja NK Širokog od strane Zdravka Mamića žestoko su reagirali navijači Širokog “Škripari” koji su rezolutni u protivljenju Mamićevom eventualnom ulasku u klub./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte