Hrvatski Medijski Servis

STEFANOVIĆ: Oporba Vučiću crta metu na čelu – pokušava ga okriviti za ubojstvo Ivanovića!

Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović (SNS) izjavio je danas da dio oporbe i medija praktično crta “metu na čelu” predsjedniku Aleksandru Vučiću, pokušavajući ga okriviti za ubojstvo Olivera Ivanovića, jednog od lidera Srba s Kosova.

Stefanović je ukazao na izvanrednoj pres konferenciji da pri tom nikom od njih nije stalo ni do Ivanovića, niti do otkrivanja ubojica i pravde, već taj slučaj samo koriste, točnije zlorabe, u političke svrhe, za nastavak kampanje protiv predsjednika Srbije.

– Na smrti Olivera Ivanovića skupljaju političke poene – rekao je Stefanović i ocijenio da je užasno da se bilo čija smrt koristi za potrebe dnevne politike.

– Neshvatljivo je da Šutanovac i Ðilas govore o ubojstvima u Srbiji, o kriminalu, oni koji su bili na vlasti kada su ubijani policajci, političari i ljudi koji su se zatekli na mitingu protiv vlasti, u sred Beograda, u Jagodini, a ne negdje gdje Srbija nema efektivnu vlast – rekao je Stefanović.

On je dodao da je broj ubojstava kada su Šutanovac, Ðilas, Janković imali vlast bio zastrašujući, prenosi Tanjug.

Primjetio je da se stvara atmosfera u kojoj je legitimno da svi mogu optuživati predsjednika Vučića, a da on nema pravo ni oglasiti se, niti odgovoriti, iako nije odgovoran za bilo kakvo ubojstvo ili bilo koje drugo kazneno djelo.

Važno je samo da se optužbe protiv njega plasiraju u javnost, najprije preko društvenih mreža, a potom dospjevaju u medije, u javnost, bez ikakve odgovornosti, a oni koji takve stvari pišu, kao da su same po sebi neupitne, kasnije “nestanu”.

Stefanović je podsjetio da je Srbija odmah i jedina pokazala iskren interes da se rasvijetli Ivanovićevo ubojstvo i zatražila sudjelovanje u istrazi./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte