Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

I SNSD-ova Nada Tešanović potpisala Deklaraciju HNS BiH

Nada Tešanović- ZA Deklaraciju HNS BiH

Među 428 Hrvata, vijećnika u općinskim vijećima, zastupnika u skupštinama županija i entiteta, te Parlamenta BiH, koji su sudjelovali u radu šestog, konstituirajućeg saziva Hrvatskog Narodnog Sabora BiH, bila je predsjedavajuća Kluba Hrvata u Narodnoj skupštini Republike Srpske, zastupnica SNSD-a Nada Tešanović.

Ona je,  kako saznaje Hrvatski Medijski Servis, u svoje ime, glasovala, što i ova fotografija potvrđuje i za novo Predsjedništvo HNS BiH i za Deklaraciju Hrvatskog Narodnog Sabora, koja zagovara ustavno i administartivno-teritorijalno preuređenje BiH, “simetrično federativno uređenje države u odnosu na tri konstitutivna naroda”.

Inače, Hrvatski Narodni Sabor BiH okupio je na jučerašnjem zasjedanju izabrane vijećnike i zastupnike iz svih hrvatskih političkih stranaka, njih dvanaest. Osim, Nade Tešanović, ranije je iz vodstva HNS BiH potvrđeno da je među prijavljenima za sudjelovanje u radu Sabora bilo i zastupanika SDP-a BiH, koji su, pretpostavlja se, u radu Sabora, također,  sudjelovali u svoje ime. /HMS/

About the Author
  1. Pingback:BUM MAGAZIN – Čovićevo političko samoubistvo iz Dodikove zasjede

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte