Hrvatski Medijski Servis

Skeptično pismo šestogodišnjaka Djedu Mrazu postalo hit: ‘Život ti je isprazan’

Foto: Twitter

Šestogodišnjak iz Washingtona postao je zvijezda društvenih mreža nakon što je na njima osvanulo njegovo skeptično pismo upućeno Djedu Mrazu u kojemu mu poručuje kako zna da je starčev život isprazan te da “pojma nema je li on bio dobar ili zločest”, prenose Vijesti.hr. 

Dječakova majka Sarah McCammon sinovo je pismo u nedjelju objavila na Twitteru, a već u ponedjeljak je bilo hit dana na ovoj društvenoj mreži.

Objasnila je da je njezin sin u školi dobio zadaću da piše Djedu Mrazu, pa je to i učinio.

“Dragi Djede Mrazu, pišem ti ovo samo zato jer je to školska zadaća. Znam da ti je popis s imenima zločeste djece prazan. I da ti je popis s imenima dobre djece prazan. I da ti je život isprazan. A pojma nemaš o problemima koji mene muče. Zbogom.”

U potpisu još stoji “Voli te… Neću ti otkriti ime”.

Pismo je s jedne strane iscrtano adventskim vjenčićima, a s druge lubanjama.

Brojne je korisnike Twittera zadivila dječakova mudrost, a dio ih je izrazio zabrinutost zbog dijela o problemima.

No gđa. McCammon, novinarka na desku unutarnje politike National Public Radija je objasnila: “P.S. – problemi u njegovu životu? Njegov stariji brat. Uvijek ga pobjeđuje u video-igricama.”

“Sin nam je kreativan i ponešto zreliji za svoju dob. Poznavajući njegov smisao za humor, učinilo nam se da ja pismo urnebesno”, dodala je. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte