Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

SBB: Direktor FTV-a, kojem je mandat istekao bio je pripadnik Vojske RS

Povodom priopćenja Federalne televizije da SBB sa HDZ-om navodno želi nametnuti političku i pravnu podjelu s ciljem stvaranja trećeg entiteta, SBB sa indugnacijom odbacuje ove užasne podvale od strane nečega što bi se trebalo zvati javni servis.

Nekon dugog razdoblja u kojem FTV harangira na sve neistomišljenike vrha SDA, sada je nova faza da vodstvo FTV-a političkim strankama u svojim priopćenjima podvaljuje izdaju i separatizam.

SBB poziva OHR, Europsku komisiju, Veleposlanstva SAD-a i europskih zemalja da zaštite pravo građana FBiH na objektivnu informaciju i omoguće uvjete za fer izbore u listopadu ove godine.

FTV već godinama nema legalni Upravni odbor i menadžment, a to je stanje kakvo još nije zabilježeno niti u jednoj europskoj zemlji i njihovim javnim emiterima. Stoga molimo da međunarodni predstavnici iskoriste svoj autoritet, jer očito SDA i njeni jastrebovi nesmetano uzurpiraju nešto što pripada svim građanima koji uredno svojim novcima plaćaju pretplatu.

Nevjerojatno je da SBB-u treći entitet pripisuje Džemo Šabić, koji je, kao Bošnjak, bio pripadnik vojske Republike Srpske, a istom je drugi mandat direktora FTV istekao još prije nekoliko godina, stoji u priopćenju SBB-a./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte