Hrvatski Medijski Servis

SAVEZ ZA PROMJENE: Ivanić kandidat za Predsjedništvo BiH, Govedarica za predsjednika RS

Ivanić i Govedarica, kandidati Saveza za promjene za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika RS

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica koji je danas, danas objavio kandidaturu za predsjednika RS, novinarima je potvrdio da će ispred Saveza za promjene kandidat za člana Predsjedništva iz reda srpskog naroda biti Mladen Ivanić.

“Taj netko, nije netko – nego Mladen Ivanić, koji unosi veliki kapital u ovu utrku. Dogovor je okončan, Ivanić će biti kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH”, naveo je Govedarica odgovarajući na pitanje novinara koji političar iz Saveza za promjene će biti kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda.

On je, kako prenosi N1, novinarima potvrdio da je SDS, kao politička lokomotiva Saveza za promjene odlučila da joj pripadne mjesto kandidata za predsjednika RS.

Govedarica je kazao da ga uopće ne zanima koga će kandidirati SNSD.

Novinarima je kazao da je on izabran za kandidata za predsjednika Republike Srpske, u demokratskoj proceduri, ali da je bilo različitih mišljenja.

Predsjednik SNSD-a i aktualni predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ranije je najavio kako će biti kandidat za člana Predsjedništva BiH. Ostalo je nepoznato koga će SNSD kandidirati za predsjednika Republike Srpske. Špekulira se kako će to biti aktualna premijerka ovog entiteta Željka Cvijanović ili izaslanik u Domu naroda Parlamenta BiH Nebojša Radmanović. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte