Hrvatski Medijski Servis

SASTANAK U ŠIROKOM BRIJEGU: Glavna tema brza cesta Mostar- Široki Brijeg- Grude- granica RH

Široki Brijeg

U ponedjeljak 26. veljače 2018. godine, s početkom u 19.00 sati u hotelu “Park” u Širokom Brijegu održat će se tradicionalni susret “Večer s gospodarstvenicima“.

Središnja tema ovogodišnjega susreta je “Gospodarstvenici i prostorno planiranje“, s posebnim osvrtom na Projekt brze ceste Mostar – Široki Brijeg – Grude – Granica RH i aktualne prostorno-urbanističke planove, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Ujedno će to biti i prigoda za upoznavanje gospodarstvenika s najnovijim Izvješćem o stanju gospodarstva u Širokom Brijegu i Županiji, o aktualnim projektima, EU fondovima i mogućnostima za apliciranje projekata od strane poduzetnika.

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević pozvao je sve širokobriješke gospodarstvenike da se odazovu i dođu na ovaj tradicionalni susret te zajednički traže načine za daljnji razvitak gospodarstva i ljepši život u Širokom Brijegu./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte