Hrvatski Medijski Servis

SARAJEVO: Uhićene još tri osobe za koje se sumnja da su pomogle Sejfoviću da pobjegne

Policija je danas u Visokom uhitila još tri osobe za koje sumnjaju da su pomogle Amelu Sejfoviću koji je u nedjelju pobjegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Sarajevu, kazala je glasnogovornica Tužiteljstva Županije Sarajevo, Azra Bavčić, prenosi Fena.

Zbog sumnje da su počinili isto kazneno djelo policija je do sada uhitila devet osoba.

Uhićenja i pretresi na nekoliko lokacija u Visokom izvršeni su po nalogu Tužiteljstva Županije Sarajevo, a na terenu su bili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova ŽS-a koji su surađivali s pripadnicima MUP-a Zeničko-dobojske županije.

U tijeku je kriminalistička obrada.

Prema posljednjim izjavama iz policije još nema informacija koje bi mogle dovesti do Sejfovića, a o slučaju su informirane sve policijske strukture u državi koje pomažu pri njegovom pronalasku.

Mole i građane da prijave svaku informaciju koju imaju o osumnjičenom.

Sejfović je bio optužen za pokušaj ubojstva Davora Milića 2009. godine, za oštećenje tuđe stvari 2013., te za pljačku Raiffeisen banke u sarajevskom naselju Ilidža 2015. kada je poginuo biciklist. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte