Hrvatski Medijski Servis

Rodila na dan vjenčanja: Usred prvog plesa pukao joj vodenjak

Gosti na vjenčanju Dannie (19) i Carla Mountforda (18) u West Midlandsu slavili su bez mladenaca nakon što je trudnoj mladenki usred prvog plesa puknuo vodenjak, prenosi Več24sata.hr.

Par je nakon samo nekoliko plesnih koraka napustio salu i taksijem na početku slavlja 18. prosinca odjurio u bolnicu kako bi pred jutro idućeg dana dočekao rođenje djevojčice Jasmine.

– U jednom trenutku plesala sam s mužem, a u drugom rađala našu kći. Bilo je to veliko iznenađenje, no učinilo je naš dan vjenčanja još posebnijim. Dok smo plesali osjetila sam kako mi nešto curi niz nogu. U vjenčanici sam bila sve dok me nisu odveli u bolničku salu. Cijela je bila natopljena plodnom vodom – priča za Mirror mlada majka.

Svadbeno slavlje Dannie i Carl napustili su oko 22.30 sati, no gosti su ostali častiti se bez njih.

– Nismo uspjeli ni zarezati svadbenu tortu. Jasmine je dobro i ona je definitivno najljepši svadbeni dar koji smo dobili – kazala je Dannie koja nekoliko dana nakon poroda s prinovom puštena kući. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte