Hrvatski Medijski Servis

Riješen problem poplava u Livnu

Završetkom radova na izgradnji propusta na potoku Brina kod Franjevačkog muzeja i galerije Gorica, riješen je problem izlijevanja vode iz korita na tom području Livna.

Propust je u potpunosti rekonstruiran sa svim radovima predviđenim projektom, od zemljanih radova, preko postavljanja asfalta do izgradnje pločnika.

Načelnik Općine Livno Luka Čelan obišao je danas to područje te je tom prigodom izrazio zadovoljstvo odrađenim radovima.

“Realizacijom ovog projekta riješili smo probleme koji smo imali u ovom dijelu naše općine kada je riječ o infrastrukturi. Cilj je bio, prije svega, riješiti problem protoka slivnih voda. Naime, uslijed velikih oborina dolazilo je do izlijevanja potoka Brina i plavljenja okolnog područja. Izgradnjom ovakvog propusta taj problem je, vjerujem, na najbolji mogući način riješen”, kazao je načelnik Čelan.

Vrijednost izvedenih radova na propustu Brina je oko 180.000 konvertibilnih maraka, priopćeno je iz Ureda općinskog načelnika, prenosi Fena./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte