Hrvatski Medijski Servis

RAMLJAK PODNIO OSTAVKU: Jasno je da više nemam povjerenje premijera Plenkovića

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Zbog stalnih napada i pritisaka izvanredni povjerenik Vlade Hrvatske za Agrokor Ante Ramljak podnio je ostavku, potvrđeno je iz Agrokora.

-Zajedno sa suradnicima i zaposlenicima Agrokora stabilizirao sam poslovanje, očuvali smo zaposlenost, spriječili propast dobavljača i stvorili preduvjete da sada vjerovnici mogu i trebaju ispregovorati nagodbu do kraja. Nažalost, neizvjesnost koja je bila stvorena vezano uz moj ostanak na mjestu izvanrednog povjerenika snažno radi protiv ovog procesa. Neopozivu ostavku na mjesto izvanrednog povjerenika dajem kako ne bih osobno postao zapreka postizanju nagodbe, priopćio je Ramljak.

Dodajmo i da je Večernji list u posjedu pisma koje je Ante Ramljak uputio predsjedniku Vlade Hrvatske Andreju Plenkoviću. U pismu među ostalim stoji da je zbog dugog razdoblja tišine, odnosno činjenice da se predsjednik Vlade nije izjasnio u vezi s izvještajem o angažiranju savjetnika koje je Ramljak podnio početkom veljače, jasno da on više nema povjerenje predsjednika Vlade./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte