Hrvatski Medijski Servis

Radončić oslobođen prvostupanjskom presudom po svim točkama

Foto: N1

Pred Sudom Bosne i Hercegovine danas je izrečena oslobađajuća presuda Fahrudinu Radončiću, Bakiru Dautbašiću, Bilseni Šahman i Zijadu Hadžijahiću, koji su optuženi za ometanje rada pravosuđa, zastrašivanje i utjecaj na svjedoka, javlja N1.

Optužnica, koja je potvrđena 15. veljače 2016. godine, tereti Fahrudina Radončića i Bakira Dautbašića da su počinili kazneno djelo udruživanje radi činjenja krivičnih djela ometanje rada pravosuđa i davanje nagrade ili drugog oblika koristi za trgovinu utjecajem.

Bilsena Šahman je optužena da je počinila kazneno djelo udruživanje radi činjenja kaznenih djela i kazneno djelo ometanje rada pravosuđa, dok se Zijad Hadžijahić tereti da je kazneno krivično djelo udruživanje radi činjenja kaznenih djela, ometanje rada pravosuđa i primanje nagrade ili drugog oblika koristi za trgovinu utjecajem.

U optužnici se navodi da je optuženi Fahrudin Radončić organizirao grupu ljudi s ciljem izvršenja kaznenih djela, a kojoj su optuženi Bakir Dautbašić, Bilsena Šahman i Zijad Hadžijahić dobrovoljno pristupili./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte