Hrvatski Medijski Servis

“Quijotanje” u HNK Mostar

Na sceni HNK Mostar u četvrtak(22. 2.) i petak (23. 2.), s početkom u 20 sati bit će izvedena predstava „Quijotanje“, javlja Hrvatski Medijski Servis.

„Quijotanje“ govori o djeci koja vladanje svojih očeva, političkih moćnika, (ne)svjesno prenose na svoj mikrosvijet. U predstavi se upozorava kako sraz blaziranih novokapitalista i budućih naraštaja počinje u školi. Na satu lektire. Koju jedni stvarno čitaju i pročitaju, a drugi tek „kopipejstaju“. Ovi prvi, ma koliko bili u manjini, oni su nada da se možemo izdići iznad terora površnosti. Oni su nada kako je promjena moguća.„Quijotanje” je i predstava o nužnosti samopouzdanja pojedinca i njegove (ne)moći da se ukaže na razne anomalije unutar duboko korumpiranog društva. Pametni mladi ljudi moraju i mogu preispitivati odnose moći u sustavu stvorenom na nepotizmu i klijentelizmu.

Ulaznice

Ulaznice za predstavu po cijeni od 10 KM, odnosno za studente, umirovljenike i učenike 5 KM, mogu se kupiti na blagajni kazališta svakim radnim danom od 10 do 15 sati ili rezerviratitelefonom na broj 036/446 024 ili porukom putem Facebook stranice Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru.

Studenti Sveučilišta u Mostaru i za ove predstave s redovitog repertoara HNK Mostar mogu iskoristiti besplatne vaučere koji ih čekaju u prostorijama Studentskog zbora ili na blagajni HNK Mostar./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte