Hrvatski Medijski Servis

PUCNJAVA U SJEDIŠTU YOUTUBEA Najmanje tri osobe su ranjene. Napadač žena- likvidirana

Screenshot: ABC News

Policija je odgovorila na dojavu da je netko u središte YouTubea u San Brunu u Kaliforniji upao s oružjem i otvorio vatru. Do pucnjave je došlo rano poslijepodne po lokalnom vremenu, nešto prije 13 sati, a nakon nekoliko sati objavljeno je da je zasad nepoznata žena koja je pucala mrtva. Ranjene su najmanje tri osobe.

Prema informacijama koje je objavila policija, žena je stradala od rana koje je sama sebi nanijela oružjem. Kako piše CNN, žena koja je pucala znala je barem jednu od žrtava. Neki američki mediji pišu kako se radi o dečku žene koja je izvršila napad, ali to još nije potvrđeno.

“Reagiramo na jednog aktivnog strijelca. Molimo da se ne približavate Cherry Ave&Bay Hill Drive”, objavila je policija San Bruna na Twitteru nedugo nakon što su na desetke naoružanih policajaca okružile zgradu iz koje su bježali preplašeni zaposlenici ovog poznatog servisa.

Lokalna bolnica je potvrdila kako su zaprimili nekoliko pacijenata koje povezuju s ovim incidentnom. Kako piše CNN, najmanje tri osobe su ranjene i odvedene u bolnicu. Tridesetšestogodišnji muškarac je kritično, kao i jedna 32-godišnjakinja.

Nekoliko zaposlenika YouTube o ovom je incidentu pisalo na Twitteru./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte