Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

PUCNJAVA KOD DENVERA Pet policajaca upucano, jedan poginuo. Napadač je najvjerojatnije ubijen

Policija iz američke države Kolorado objavila je kako je kod Denvera više policajaca upucano nakon što su se odazvali jednoj dojavi, pišu američki mediji. Nakon što se nekoliko sati nije praktički znalo što se točno događa, ured lokalnog šerifa objavio je kako je upucano pet policajaca. Jedan je poginuo.

“Policajci su odgovorili na dojavu o obiteljskom nasilju, a to je završilo pucnjavom. Pet policajaca je upucano od strane osumnjičenog. Možemo potvrditi da je jedan policajac ubijen. Također, upucano je dvoje civila. Osumnjičeni je upucan i vjerujemo da je mrtav te da više nije prijetnja”, objavila je policija, prenosi Index.hr.

Podsjetimo, ured šerifa u Douglasu, gdje je do incidenta došlo, objavio je putem Twittera upozorenje građanima Highlands Rancha da stoje u kućama i ne prilaze prozorima.

“Više je policajaca pogođeno”, objavio je policijski zapovjednik Jason Blanchard za Denver Post, a dugo se vremena nije znalo koliko je točno ljudi ranjeno.

Policajci su, kako piše lokalni Denver Post, odgovorili na jedan uznemirujući poziv. Kad su došli na lice mjesta iz jedne je kuće zapucano prema njima. Do incidenta je došlo u šest sati ujutro po lokalnom vremenu.

Šerifov ured putem Twittera obavijestio je javnost o događaju.

“Jutros smo dobili dojavu o obiteljskom nasilju. Tijekom istrage došlo je do pucnjave i više policajaca je ranjeno. Ne znamo status ranjenih policajaca niti civila. Molimo da izbjegavate ovo područje”, piše ured šerifa okruga Douglas.

Na teren je izašla SWAT ekipa, lokalne ceste su odmah zatvorene. Novinari koji su izašli na teren kažu kako se u nekoliko navrata čula pucnjava./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte