Hrvatski Medijski Servis

PROJEKT SUNČANA STRANA FBiH Premijera predstave „Mostarske priče“

U okviru projekta „Sunčana strana FBiH“ u srijedu u Muzeju Hercegovine (MUM Interpretacijski centar) s početkom u 14 sati premijerno će biti izvedena predstava „Mostarske priče“. Predstava je inspirirana najljepšom ljubavnom pjesmom s ovih prostora – „Eminom“ Alekse Šantića.

U predstavi igraju glumci Mirela Mijačank Kordić, Ivan Skoko i Igor Vidačković, režiju potpisuje Tanja Miletić Oručević, a koprodukcijski partner je Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru.

Ulazak na predstavu je besplatan za sve posjetitelje, a bit će izvedena i u četvrtak, 13. rujna, na istom mjestu i u isto vrijeme. Nakon predstave svi zainteresirani imat će priliku fotografirati se u kostimima Emine i Alekse.

Projekt „Sunčana strana FBiH“ provode agencija PRimera iz Mostara i Obala art centar iz Sarajeva, a sufinancira Federalno ministarstvo okoliša i turizma. Cilj projekta je obogaćivanje kulturne ponude u Mostaru i Sarajevu te razvoj turizma./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte