Hrvatski Medijski Servis

Prodana ruševna Robna kuća u središtu Tomislavgrada

Robna kuća u Tomislavgradu je prodana, a kupio ju je VISION, d.o.o. iz Tomislavgrada. “Istina je, danas je Vision d.o.o. iz Tomislavgrada kupio od dosadašnjeg vlasnika Robnu kuću, ruševinu građevinu u središtu Tomislavgrada “, za Tomislavnews.com izjavio je vlasnik VISION-a iz Tomislavgrada.

Tomislavgradski site podsjeća da je vlasnik Robne kuće dvije i pol godine bio je duvanjski zet iz Posušja, poduzetnik Zvonimir Šušnjar, koji je stalno obećavao, poručivao kako će napraviti promjene, do kojih nije došlo. No novi vlasnik je, kako piše spomenuti site, najavio brzo pokretanje radova.”Neće se čekati, ja nisam ni gazda ni tajkun, ozbiljan sam poduzetnik što sam i do sada pokazao, pa će nešto lijepo procvjetati u sred kraljevskog grada”, rekao je novi vlasnik Robne kuće, za Tomislavnews.

Podsjećanja radi, bivši vlasnik Šušnjar Robnu je platio 470.000 KM, a novi vlasnik nije želio kazati koliko je platio za ovo zdanje.

Bljesak.info neslužbeno saznaje, kako će na mjestu Robne kuće u središtu Tomislavgrada ”izrasti” hotel./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte