Hrvatski Medijski Servis

PRIJEDOR: Pronašli karticu na parkingu, pa s bankomata podigli 280 KM

D.M. /42/ i A.O. /21/ iz Kostajnice osumnjičeni su da su počinili krađu na štetu M.K, čijom su karticom sa bankomata podigli 280 KM.

Policija iz Prijedora izvršila je kriminalističku obradu lica D.M. i A.O. zbog postojanja osnova sumnje da su krađu počinili 5. siječnja, priopćeno je iz prijedorske Policijske uprave.

U priopćenju se navodi da je tijekom kriminalističke obrade utvrđeno da je lice D.M. na parking-prostoru ispred jednog marketa u Kostajnici pronašlo bankomat karticu sa privatnim identifikacijskim brojem /PIN/, a koju je lice M.K. prethodno izgubilo.

“Potom su osumnjičeni sa unaprijed stvorenom namjerom sticanja protupravne imovinske koristi istog dana na bankomatu jedne banke u Kostajnici podigli 280 KM”, dodaje se u priopćenju.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv lica D.M. i A.O. Okružnom javnom tužiteljstvu u Prijedoru biti će dostavljen izvještaj za počinjeno kazneno djelo krađa./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte