Hrvatski Medijski Servis

Predstava Vuk i kozlići za malenu Anu Ritu Puljić

Lutkarsko kazalište Mostar i Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača u dogovoru s obitelji Ane Rite Puljić organiziraju humanitarnu lutkarsku predstavu „Vuk i kozlići„ u nedjelju 15. listopada. 2017. u 13,00 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača.

Cijena ulaznice je 5 KM, a moći će se kupiti već od ponedjeljka 09. 10. 2017. u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača svaki radni dan od 13,00 do 20,00 sati.

Sav prihod od ulaznica bit će donacija za liječenje Ane Rite.

Pozivamo sve naše sugrađane da nam se pridruže u ovoj akciji zajedno sa svojom djecom i budu nam dragi gosti kako bismo tako zajedno pokazali humanost i solidarnost. To su ujedno vrlo bitne vrline koje moramo ugrađivati u odgoju naše djece već od malena, pa evo prilike roditeljima da kod djece razvijaju svijest da trebamo pomagati drugima u nevolji.

Mi se nadamo da će i ovaj naš maleni dio humanosti biti od velike pomoći u liječenju malenoj Ani Riti kojoj želimo svako dobro i brz oporavak.

Vidimo se u nedjelju 15. listopada 2017. u 13,00 sati u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače, priopćeno je./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte