Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Predstava ‘Sunce tuđeg neba’ pred mostarskom publikom, jeftinije ulaznice za studente

Predstava koja je od premijere već rasprodala pet dvorana u Sarajevu napokon će biti izvedena I u Mostaru- 27. travnja u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

Ulaznice za hit predstavu poznatog glumca I showmana Dragana Marinkovića Mace u prodaji su na info pultu Mepas Mall-a I online preko kupikartu.ba po cijeni 15 KM za parter I balkon, te 20 KM za VIP.

Studenti uz predočenje indexa ulaznice mogu kupovati po nižoj cijeni za 5 KM (10 KM-parter I balkon I 15 KM VIP) isključivo na info pultu Mepas Mall-a.

Osim ove hit komedije agencija PRimera priprema još jednu- monodramu poznatog glumca Andrije Miloševića “Zlatni lančić od bižuterije”, koja će u dvorani Kosače biti izvedena 17. svibnja.

“Zanimanje za ovu predstavu je doista veliko I trenutno je u prodaji ostalo tek oko 200 tinjak ulaznica.U pretprodaji su dostupne na spomenutim prodajnim mjestima”, poručuju iz agencije PRimera.

Sve novosti vezano za hit komedije pratite na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/

/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte