Hrvatski Medijski Servis

Pogledajte kako izgleda brendirani “Ljubuški Rani”

Ljubuški poljoprivrednici predstavili su novi vizualni identitet u procesu brendiranja ljubuškog ranog krumpira.

Do sada ste ga nebrojeno puta viđali nabacanog u hrpama ili u malo boljem slučaju u drvenim gajbicama vaših marketa ili piljara i konzumirali, pitajući se čiji je i otkuda je stigao tako rano, da li je stvarno iz Hercegovine ili ne. A sada, nema greške! Stiže stvarni Ljubuški rani!”, objavljeno je na Facebook stranici posvećenoj brendiranju ovog ljubuškog proizvoda.

“Ljubuški Rani” tako će se pakirati u kartonsku ambalažu s prepoznatljivim dizajnom koji će ga razlikovati od ostalih krumpira koji se trenutačno nalaze na tržištu, prenosi portal Radio Ljubuški.

“Cilj brendiranja ‘Ljubuškog Ranog’ je zajednički nastup na tržištu kako bi se postigla tržišna prepoznatljivost i ostvarili bolji uvjeti prodaje.

Stvaranju vizualnog identiteta prethodile su temeljite pripreme, a u svemu su pomogli šira zajednica i međunarodne razvojne agencije aktivne u BiH,

Zahvaljujući njima, po prvi put, pod svojim stvarnim identitetom; predstavljen je u novom ruhu, brendiran – Ljubuški rani!

Kupnjom ovog jedinstvenog domaćeg superkvalitetnog proizvoda podržimo 187 malih i udruženih proizvođača i gazdinstava i neka nam je sa srećom“, poručili su iz Poljoprivredne zadruge “Plodovi zemlje” iz Ljubuškog, koja je osnovana 2011. godine.

Pored krumpira čiji je plod prvi na trpezama širom Bosne i Hercegovine, proizvodimo još i paradajz, mladi luk, bijeli luk, kupus i lubenicu. Jedinstveni geografski položaj i klimatski uvjeti daju specifičan okus svim našim proizvodima pa smo za naš Ljubuški Rani osigurali i certifikat o zaštiti oznake geografskog porijekla. Da bi sve svoje proizvode mogli plasirati na lokalno, regionalno i svjetsko tržište, svi su članovi, preko zadruge, uredno zavedeni u fitosanitarni registar“, navode iz Poljoprivredne zadruge “Plodovi zemlje” iz Ljubuškog.

/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte