Hrvatski Medijski Servis

Počeo besplatan tečaj crtanja i slikanja u Knjižnici Ljubuški

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, izuzev redovitih svakodnevnih aktivnosti i rada s korisnicima usluga knjižnice, u svome nastojanju da oplemeni kulturno-društveni život na prostoru općine Ljubuški, upriličavanjem brojnih raznovrsnih kulturnih programa, akcija, tečajeva i projekta, na kojima nastojimo zastupiti sve kategorije društva, organizirala je besplatan tečaj crtanja i slikanja za osnovnoškolce – članove knjižnice.

Naime, posrijedi je prvi ciklus tromjesečnog besplatnog tečaja crtanja i slikanja, na kojemu će polaznici učiti osnove crtanja i slikanja te proći većinu crtačkih i slikarskih tehnika, od crtanja olovkom, ugljenom, kredama i bojicama, pa do slikanja temperama i akrilom. Po okončanju istog upriličit će se izložba radova nastalih na tečaju.

Tečaj će voditi magistar slikarstva Jure Paponja.

Budući da je zanimanje za tečaj znatno veće od očekivanog, sa željom da udovoljimo što većem broju prijavljenih, formirali smo dvije grupe po 26 polaznika.

Ovom prigodom nagovještavamo da će se tijekom tekuće godine upriličiti još jedan ciklus tromjesečnog besplatnog tečaja crtanja i slikanja za naše članove, uz naglasak da će prednost pohađanja istoga imati oni članovi koji poradi popunjenosti, na žalost, ostadoše uskraćeni za pohađanje ovog prvog ciklusa tečaja. O navedenom vas naknadno podrobnije obavijestimo te zahvaljujemo na razumijevanju.

Ujedno, ovom prigodom zahvaljujemo OŠ Marka Marulića Ljubuški na ustupljenim slikarskim klupama i štafelajima, kao i JP „Parkovi“ d.o.o. Ljubuški na transportu istih./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte