Hrvatski Medijski Servis

Plenković i ministri u hrvatskim dresovima: “Fascinantan uspjeh za naš šport”

Premijer Andrej Plenković vratio se iz Moskve gdje je pratio polufinalni susret Hrvatske i Engleske, a na današnju sjednicu Vlade stigao je u hrvatskom dresu. Ministri su također odijenuli majice s kvadratićima te na taj način čestitali nogometašima na povijesnom uspjehu, prenosi Večernji.hr.

U ime svih nas, cijele Hrvatske, svih navijača, još jednom iskrene čestitke hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, izborniku Zlatku Daliću, vodustvu HNS-a na fascinantnom uspjehu za hrvatski šport i našu zemlju. Uspjeh, srce, znanje, iskustvo, pobjednički mentalitet, snaga preokreta, inspirativno je sve što su naši nogometaši jučer demonstrirali – kazao je Plenković u uvodnom dijelu te dodao:

– Vidjeli smo lijep stadion u Rusiji pa po pitanju našeg nacionalnog stadiona i mi moramo nešto učiniti. Kad ako ne sad! Hrvatska reprezentacija to zaslužuje.

Ministri su potom zapljeskali uspjehu hrvatske reprezentacije.

Premijer je najavio da je ovo posljednja ovogodišnja sjednica u dvorani u kojoj se inače održava te da će renoviranje trajati šest mjeseci.

Na sjednici u Banskim dvorima, između ostaloga, raspravljati će se o nacrtima prijedloga zakona o fiskalnoj odgovornosti (EU), prijedlogu zakona o provedbi Uredbe (EU) o novčanim fondovima (EU) te prijedlogu zakona o djelatnosti socijalnog rada.

Raspravljat će se i o prijedlogu odluke o provedbi programa za financiranje projekata lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina te prijedlogu odluke o osnivanju Organizacijskog odbora za središnje obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte