Hrvatski Medijski Servis

Plavokose zavodnice osvajaju internet: Tko je majka, a tko kći među ovim ljepoticama?

Tri plavuše već neko vrijeme zavode australskim gradićem i ništa ne bi bilo neobično da jedna od njih nije majka koja nevjerojatno sliči kćerima. Iako ima 45 godina, Natalie Wardell svojom figurom i mladolikim izgledom staje uz bok kćerima Jazmyne i Tamiki. 

Priznala je da ljudi većinom misle da su sestre, a ponekad odlaze zajedno u klubove ili kino, a kako piše Yahoo. – Smatram to komplimentom, ali često mi kažu da kopiram svoje kćeri. Svoju dugu, plavu kosu imam od 15 godine, radi se samo o genetici – kaže majka.

Osim izlazaka, cijela obitelj odlazi na auto showove jer dijele strast prema automobilima. – Imamo tri kćeri, a samo jedna nije ljubitelj automobila što izvrsno odgovara mom suprugu jer nemamo mušku djecu – kaže. Wardell je supruga upoznala kad je komentirala njegovo luksuzno vozilo, a kći Jazmyne čak planira napraviti vlastiti automobil./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte