Hrvatski Medijski Servis

Parking ”samo za bogate” u Tučepima

Pronaći parkirno mjesto u Dalmaciji tijekom ljetne sezone često je ravno čudu, a onda je tu i cijena… Međutim, što biste rekli kada biste naišli na parking koji je ”samo za bogate”? Upravo takav privatni parking postoji u Dalmaciji, točnije u Tučepima, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama.

”Parking samo za bogate”, natpis je koji stoji na ulazu tog privatnog parkinga na kojemu se parkiranje naplaćuje 150 kuna. Odnosno vjerojatno i više od 150 kuna, pošto u obavijesti stoji: “Samo danas 150 kuna!” Fotografija bogataškog parkinga pojavila se na stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca i odmah izazvala rasprave, piše Index.hr.

“Ako na Hvaru boca vode od litre i pol može koštat 23, a kava 30 kuna, zašto ne bi tamo negdje parking koštao 150 kuna… Kako bi drugačije pojedinci u dva, tri ljetna mjeseca zaradili za cijelu godinu? A tko zna, možda je u cijenu, osim parkinga, uračunato i pranje automobila, provjera guma i još svašta nešto.

Možda na izlazu dijele nekakve nagradne bonove za gorivo…”, zapitala se jedna pratiteljica stranice. “Isto kao i u Zagrebu u I.1. zoni, gdje god to bilo, a ni ostale dnevne karte nisu baš puno jeftinije… A ovo rich mi djeluje k’o dobra zaj*cija…”, složio se s njom drugi pratitelj. Ipak, drugima se to učinilo malo previše. “Zanima me izgled tog parkinga, mora da je apoteka”, “Primitivne seljačine deru bezočno”, “Tužno i sramotno”, komentirali su neki./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte