Hrvatski Medijski Servis

Osumnjičeni diler nije išao na WC 47 dana: Radije ću umrijeti!

Engleska policija pustila je 24-godišnjeg Lamarra Chambersa, osumnjičenog dilera droge koji je odbijao izvršiti veliku nuždu punih 47 dana!

Mladić je uhićen još 17. siječnja u Harlowu, a policija vjeruje kako je prije uhićenja progutao drogu. Medijima su još tada kazali kako će pričekati da ‘učini ono što mora učiniti”, odnosno izbaci drogu kroz stolicu. Međutim, odvjetnik 24-godišnjaka je nakon što je on proveo 38 dana u pritvoru izjavio kako će njegov klijent ‘radije umrijeti nego otići na toalet’. Policija je od suda tražila produljenje pritvora zbog sedam različitih djela. Nadalisu se kako će prirodnim putem izbaciti drogu koju je progutao, no u ponedjeljak su ga morali pustiti iz pritvora kako bi otišao u bolnicu, prenosi Večernji list.

Tužiteljstvo je potom odbacilo dio težih optužbi, no ponovno je uhićen zbog manjih kaznenih djela. Zamjenik glavnog tužitelja BJ Harrington kaže kako je ovaj slučaj ‘vrlo neobičan’. – U interesu gospodina Chambersa i tužiteljstva je da mu se osigura bolničko liječenje. U slučajevima u kojima se sumnja da su pritvorenici ugroženi te da u sebi imaju skrivenu drogu koja im ugrožava zdravlje, moramo naći najbolji mogući način da osiguramo pritvorenika, ali i spasimo dokaze koji su dokaz za procesuiranje – rekao je on./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte