Hrvatski Medijski Servis

Ostavila drogu i alkohol: Srpska pjevačica Dunja Ilić prešla na Islam

Javnosti u BiH malo poznata srpska pevačica Dunja Ilić preselila je u Sarajevo, ujedno je i promjenila veru te odlučila iz korjena  promjeniti način života.

Dunja Ilić,javnosti u Srbiji je poznata po provokativnim pjesmama, još provokativnijim spotovima, šokantnim izjavama i još šokantnijim načinom života.

Kako je izjavila u intervjuu za “Naše novine” ova mlada pjevačica je prije dve godine čvrsto riješila promeniti svoj način života, pobjeći od poroka i lažnih prijatelja, promeniti vjeru i mjesto stanovanja.

Mir je našla u Sarajevu, primila je Islam kao svoju vjeru, odrekla se kršćanstva, povukla iz estradnih voda… i kako kaže, život je promjenila iz korjena.

– Bila sam poročna. Pod porocima sam najviše mislila na alkohol, ali uz alkohol ide još mnogo nepromišljenih odluka, među kojima se podrazumeva i konzumacija opojnih sredstava, ali to je sada daleko iza mene – kaže Dunja.

O Islamskoj vjeri ne želi pričati, kaže da je to, samo njena, intimna stvar.

– O svojoj vjeri ne pričam ni najbližima. Moj novi život dovoljno govori koliko mi ona prija. To je najprivatniji i najljepši dio mene koji ne želim dijeliti. Islam je najbolja odluka koju sam donijela u životu- kaže Dunja Ilić.

Pogledajte jedan od video spotova Dunje Ilić. Pjesma nosi naslov Euforija.

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte