Hrvatski Medijski Servis

ORAŠJE: Organizirana radionica na temu Interreg IPA program Hrvatska-BiH-Crna Gora

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske uz potporu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Agencije za regionalni razvoj, te Vlade Županije Posavske organizirao je radionicu u Orašju na temu pripreme, provedbe, upravljanja i nadzora nad projektima financiranih iz EU fondova, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

U ime Općine Orašje na radionici su bili prisutni načelnik Stanko Vincetić, direktor Centra za poduzetništvo Orašje Miroslav Maroš, voditelj prekograničnog EU projekta “Invest in LOG” Boris Jurić i stručna savjetnica na tom projektu Andrijana Dujmenović.

Cilj radionice u hotelu Navis bilo je upoznavanje s mogućnostima povlačenja sredstava iz Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020., odnosno najava objave drugog poziva. Projekt “Invest in LOG” istaknut je kao uspješan rezultat financiranja iz prvog poziva ovoga Programa.

Predavači su kroz prezentaciju prioritetnih područja koja se odnose na zdravstvo, turizam, energetsku održivost, te poslovno okruženje i konkurentnost približili Program okupljenim sudionicima radionice./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte