Hrvatski Medijski Servis

ORAŠJE: Isplata osobnih i obiteljskih invalidnina mogla bi vam biti obustavljena ne dostavite li ove dokumente

Služba opće uprave, branitelja i društvenih djelatnosti Općine Orašje poziva sve korisnike osobnih i obiteljskih invalidnina, te korisnike ratnih odličja, s prebivalištem na području općine Orašje da su obvezni dostaviti rodne listove za svakog korisnika iz nadležnih matičnih ureda u Općinu, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

-Korisnici koji ne mogu podići rodne listove na području općine Orašje trebaju samo doći u ured br. 28 sa osobnom iskaznicom, dakle ne moraju ići po svoje rodne listove u nadležne matične urede. Korisnici osobnih i obiteljskih invalidnina, te korisnici ratnih odličja s prebivalištem u inozemstvu obvezni su svakih šest mjeseci u Općinu dostavljati Izjavu o životu koju ovjerava nadležni notarski ured po mjestu prebivališta. Svi oni koji ne dostave rodne listove ili izjave o životu ako se radi o korisnicima koji žive izvan područja općine Orašje, Općina će do njihova dostavljanja, privremeno obustaviti isplatu stečenih prava, priopćeno je iz općine Orašje./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte