Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Održan tradicionalni Božićni koncert na Humcu

Božić je vrijeme koje okuplja obitelj, pa se tako cijela župna obitelj večeras skupila u crkvi sv. Ante na Humcu na Božićni koncert župnih zborova. Zborovi su svojom pjesmom koja prerasta u molitvu okupljenima darovali jedinstvenu božićnu čestitku, prenosi Ljportal.com. 

U programu su sudjelovali mali i veliki župni zborovi:

Veliki župni zbor sv. Ante Humac,

Veliki zbor sv. Kate Ljubuški,

Mali dječji zbor Ljiljani Humac,

Dječji zbor “Radost” Ljubuški,

Franjevačka mladež Frama Humac,

Klapa Benedictus.

Po notama koje su ispjevane i riječima koje su odjenute glazbom, pjevači su božićnim bojama obojili našu svakodnevnici u cilju da se ne zaboravimo radovati i veseliti. Božićni koncert rado je posjećen pa je tako i ove godine crkva bila puna posjetitelja koji su uživali u izvedbi blagdanskih pjesama koje su odzvanjale župnom crkvom.

Na samom kraju koncerta je ljubitelje duhovne glazbe pozdravio gvardijan fra Dario Dodig te su oni zajedničkom pjesmom zaključili Božićni koncert.

„Ja bih rekao da je ovo mali znak zahvale. Najprije kad sam slušao zborove došla mi je misao jaslica i da su prvi koji su pjevali Isusu anđeli i dok smo slušali ove pjesme, sve je izgledalo anđeoski“ rekao je fra Dario i zahvalio zborovima na anđeoskom susretu te dodao „Duša ovih zborova su prof. Zdenko, prof. Ivana, s. Jasminka, s. Zdenka i fra Marin, a članovi zborova su srce svega ovoga i od srca im veliko hvala na prekrasnoj večeri“. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte