Hrvatski Medijski Servis

Obnovljen rad Kuglačkog kluba ‘Tomislav’

Nakon što je prije sedam godina prestao s djelovanjem, ovih je dana obnovljen rad Kuglačkog kluba “Tomislav” iz Tomislavgrada koji će se natjecati u Prvoj ligi FBiH.

Klub je postojao u razdoblju između 2006. i 2009. godine a godinu dana kasnije prestao je s radom. Kako je za Fenu kazao predsjednik spomenutog kluba Stipica Nevistić, u lipnju ove godine usmeno je postignut dogovor s Kuglačkim savezom Federacije o osnivanju i pristupanju Kuglačkog kluba „Tomislav“ Prvoj ligi Federacije BiH.

Po njegovim riječima, taj dogovor je svečano potvrđen s predsjednikom Kuglačkog saveza Federacije BiH Andrijom Krešićem i već u nedjelju, 15. listopada, igraju prvo kolo kao gosti u Bihaću.

Osim predsjednika Nevistića, novo čelništvo kluba čine i dopredsjednik Branko Višić te tajnik Frano Jurčević, a klub trenutno broji jedanaest registriranih natjecatelja./Fena/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte