Hrvatski Medijski Servis

Obitelj Pejić iskazala Bakiru Izetbegoviću “odlučnost za borbu sa svim probosanskim snagama”

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio delegaciju, kako je priopćeno, nekoliko hrvatskih udruženja sa sjedištem u Sarajevu, na čelu s prof. dr. Marinkom Pejićem, predsjednikom Hrvatskog narodnog vijeća BiH, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Gosti su, kako se dalje navodi u priopćenju, informirali člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića o aktivnostima udruženja na afirmaciji i poboljšanju položaja Hrvata u Bosni i Hercegovini. Istaknut je “nedostatak razumijevanja aktuelne hrvatske politike u Bosni i Hercegovini za njihove probleme”, kao i nedostatak volje da se oni rješavaju.

I pored teških uvjeta u kojima rade i djeluju, gosti su, precizira se u priopćenju, iskazali “svoju odlučnost da nastave zajedničku borbu sa svim probosanskim snagama” na izgradnji bolje Bosne i Hercegovine.

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović zahvalio se na posjeti, te je iskazao zahvalnost za sve što ova udruženja čine na stvaranju boljeg i prosperitetnijeg bosanskohercegovačkog društva. Iskazao je svoje razumijevanje za probleme s kojima se u svom radu susreću i odlučnost da im pomogne kako bi ih lakše svladavali, stoji u priopćenju iz Predsjedništva BiH.

Pored predsjednika Hrvatskog narodnog vijeća BiH Marinka Pejića, u delegaciji su bili i gosp. Marijo Pejić, predsjednik Komisije za koordinaciju hrvatskih nevladinih udruženja iz Sarajeva, gosp. Željko Gudelj, član Upravnog odbora Udruženja organizatora otpora, umirovljenih i demobiliziranih branitelja HVO-a Sarajevo, te gospođica Ivana Krstanović, PR hrvatskih nevladinih udruženja iz Sarajeva.

Dakle, na sastanku kod Bakira Izetbegovića bili su otac Marinko Pejić, sin Mario Pejić, buduća nevjesta Pejić (Ivana Krstanović) i tečić Gudelj./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte