Hrvatski Medijski Servis

NOVI TRAVNIK: Čavara tijekom posjete izrazio zadovoljstvo suradnjom općinske i federalne vlasti

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić posjetili su Općinu Novi Travnik i tom prigodom razgovarali s načelnikom Općine Refikom Lendom i predsjedateljem Općinskog vijeća Fabom Stanićem.

Na sastanku je razgovarano o projektima koji su od velikog značaja za općinu Novi Travnik, s posebnim osvrtom na projekt izgradnje Brze ceste.

Predsjednik Federacije BiH izrazio je zadovoljstvo suradnjom općinske i federalne vlasti, istaknuvši kako je federalna razina, svojom potporom u realizaciji značajnih projekata, pokazala kako je spremna pomoći lokalnoj zajednici u rješavanju određenih pitanja koja nije u mogućnosti riješiti sa svog proračuna.

Tijekom sastanka, federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić i općinski načelnik Refik Lendo potpisali su Ugovor o sufinanciranju projekta “Utopljavanje Doma kulture u Novom Travniku”, za čiju realizaciju je Federalno ministarstvo prostornog uređenja izdvojilo 50 000 KM.

Sudionici sastanka u Općini bili su i izaslanica u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednica OO HDZ-a BiH Novi Travnik Zdenka Džambas i član Odbora za očuvanje nacionalnih spomenika BiH i predsjednik ŽO HDZ-a BiH ŽSB Radoje Vidović.

Nakon sastanka u Općini, upriličen je i posjet JU “Dom kulture” u Novom Travniku./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte