Hrvatski Medijski Servis

Nove susjede prozvali zbog glasnog seksa, a sada im je stigao neočekivani odgovor!

Tanki zidovi zgrada često znače da su stanari zakinuti za određenu dozu privatnosti jer se, ovisno o zgradi, svaki glasniji razgovor čuje u drugom stanu. 

Isto je i s glasnom igrom djece, slušanjem muzike, ali i s vođenjem ljubavi. Tako su susjedi jedne zgrade odlučili upozoriti svoje “nove susjede s trećeg kata” na “urlikanje” koje čuju prilikom intimnih odnosa, piše Vecernji.hr.

U pismu objavljenom na Facebook stranici ”Dnevna doza prosječnog Dalmatinca” stoji kako im je drago da se mladi ljudi vole, no nije im baš ugodno slušati te urlike. Nije prošlo puno vremena i susjedi su dobili odgovor. ”Mladi ljudi” prozvani u prvom pismu sada odgovaraju kako njima nije baš drago slušati njihovu djecu kako urliču i žene koje viču na muževe. “Voljeli bismo kada bi svijet bio sretno mjesto bez nasilja i uplakanih dječjih lica i nesretnih žena. Samo ljubav”, stoji u odgovoru.

 | Autor : Facebook

Foto: Facebook

/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte