Hrvatski Medijski Servis

NOVALIĆ: Broj registriranih kompanija i stranih investicija povećan za 40 posto

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić izjavio je kako je broj registriranih kompanija i stranih investicija u ovoj godini povećan za 40 posto, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Novalić je ovo kazao veleposlaniku Kraljevine Nizozemske u BiH Reinou Vosu kojeg je primio u nastupni posjet.

Federalni premijer upoznao je gosta s tijekom reformskih procesa i daljnjim potezima koji predstoje, naglasivši postignute rezultate u sferi zapošljavanja i kroz rast bruto društvenog proizvoda, povećan broj registriranih kompanija i veći priliv stranih investicija u ovoj godini za gotovo 40 posto.

Uz uvjerenje da će reformski put biti nastavljen naglasio je prioritete u ekonomiji i sferi jačanja vladavine prava, u čemu je i s Kraljevinom Nizozemskom ostvarena značajna suradnja.

Veleposlanik Vos je rekao da će Nizozemska nastaviti podupirati put približavanja naše zemlje euroatlantskim integracijama, kako bi u što skorije vrijeme Bosna i Hercegovina postala punopravni član zajednice europskih država./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte