Hrvatski Medijski Servis

Nizozemski par vjenčao se u Mostaru

Paula van der Meeren i Marien van Bezooijen svoju ljubav ozakonili daleko od kuće, u gradu na Neretvi, u Gradskoj vijećnici.

Zanimljivo je da su oni su prvi par stranih državljana koji se vjenčao u Mostaru od administrativnog ujedinjenja Grada, 2004.

Činu vjenčanja uz mladence bili samo njihovi najbliži, Paulina djeca i otac te Marinusova majka,kao i njegova dva brata, dok su roditelji  na mjesto svjedoka u knjigu vjenčanih stavili  svoj potpis.

Svečanost sklapanja braka uveličao je i gradonačelnik Mostra, Ljubo Bešlić koji im je uputio riječi zahvalnosti što su baš Mostar odabrali za svoje vjenčanje.

– Izuzetna  mi je čast što ste izabrali  naš grad i ja vam, uistinu, želim dug, zdrav i uspješan brak, kao i da vam Mostar bude inspiracija za zajedničku, bolju budućnost-kazao je Bešlić koji je mladencima pokloniomonografiju „Mostar u slici i riječi“./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte