Hrvatski Medijski Servis

Nijemci šokirani: “Pa gdje smo ovo smješteni?!”

Njemački mediji u nevjerici su ostali ambijentom koji ih je dočekao u Vatutinki, mjestu s 12 tisuća stanovnika koje je Njemačka izabrala kao bazu tijekom Svjetskog prvenstva.

Prije četiri godine u Brazilu Nijemci, koji su tada osvojili naslov svjetskog prvaka, bili su u spektakularnom hotelu s pet zvjezdica, okruženi džunglom i s pogledom na ocean, prenosi index.hr.

Ovaj put nemaju ni približno takav luksuz. Tropski raj zamijenili su puno skromnijim smještajem, toliko skromnim da se novinari pitaju: “Gdje smo ovo došli?”

Izbornik Joachim Löw hotel je usporedio sa sportskom školom, a Toni Kroos poručio da možda izgleda kao škola za sport, ali da su suigrači i on tamo stigli kako bi i igrali sport.

“Mislim da će sve biti u redu. Možemo ugodno provoditi vrijeme s dvije ili tri aktivnosti koje su nam na raspolaganju. To je apsolutno u redu i normalno je ako budemo imali veću želju za odmorom”, rekao je Kroos i svojom izjavom nasmijao suigrača Jeromea Boatenga.

Kroos je otkrio i da pomoćni trener Thomas Schneider u svojoj sobi nije imao vode te poručio da ovakve uvjete neće koristiti kao izgovor ako rezultati budu loši.

“Luksuz – 0 bodova. Ovdje sve izgleda tako sumorno”, opisuje Sport 1 ugođaj u Vatutinki./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte