Hrvatski Medijski Servis

Ni Čapljinci ne žele Komšića u svome gradu

”Žalosni smo što je još jednom izabran za hrvatskog člana predsjedništva kandidat koji nema nikakvu potporu Hrvata u BiH”, stoji u priopćenju koje je medjima poslala Općinska organizacija HDZ BiH Čapljina.

”Kao takav nije dobrodošao u naš grad”, poručuje se u dopisu koji potpisuje predsjednik OO HDZ BiH Čapljina i aktualni načelnik ove općine Smiljan Vidić.

”Ovakvim izborom jedan dio Bošnjaka je pokušao napraviti štetu Hrvatima i Bosni i Hercegovini. Hrvatima štetu nisu nanijeli, ali BiH jesu! imali smo kao narod i ranije velikih izazova, ali smo ih vođeni HDZ-om BiH znali i uspjeli svladati, tako će biti i sada”, poručuje se na kraju dopisa.

Pored osvrta na izbor Željka Komšića za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, općinska organizacija HDZ BiH Čapljina zahvalila je biračima na podršci koju su dali ovoj stranci u njihovom gradu./HMS/

About the Author
  1. Anonimno Reply

    Nitko Hrvatima nije kriv osim onoga tko je potpisao i pristao da nestane Hrvatska Republika Herceg Bosna…povijesna prilika je propuštena…Onaj tko potpiše pristanak u ime RH da ovakva BiH uđe u EU je izdajnik veći od krivoustog.

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte