Hrvatski Medijski Servis

NEUM: Održan završni dio tečaja autonomnog ronjenja

U sklopu redovnih promotivnih i edukacijskih aktivnosti iz autonomnog ronjenja (SCUBA) Sportsko Ekološka Udruga Hercegovina (SEUH) je dana 09.09.2017. god. održala završni dio tečaja autonomnog ronjenja na otvorenim vodama akvatorija općine Neum.

Ovaj, u organizaciji SEUH-a, šesti po redu tečaj za stjecanje prve ronilačke kategorije je prethodnih tjedna upriličen u svom teoretskom dijelu u Mostaru, te u praktičnom dijelu na gradskom bazenu Mostar.

Svi polaznici su uspješno svladali sve elemente obuke, te će biti certificirani međunarodnim certifikatima. Tijekom tečaja osobita pozornost je posvećena ekološkoj komponenti ronjenja u cilju stvaranja ronilaca koji će, uprkos dijelom uvriježenom mišljenju , dijelovati na zaštiti Hercegovačkih voda.

Ovim aktivnostima SEUH kontinuirano jača I proširuje bazu zaljubljenika u ovaj, sve popularniji, sport koji je pored ekologije izuzeztno važan I u oblastima potrege I soašavanja na void I pod vodom.

SEUH će već na jesen organizirati nove edukacijske aktivnosti, što ga čini liderom u ovoj oblasti u Hercegovini./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte