Hrvatski Medijski Servis

NDI i IRI predstavili HDZ BiH projekte vezane uz formiranje predizbornih i postizbornih koalicija

Danas je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru održan sastanak izaslanstva HDZ-a BiH i predstavnika Nacionalnog demokratskog instituta u BiH (NDI) i Međunarodnog republikanskog instituta u BiH (IRI).

Na sastanku su sudjelovali Zdenko Ćosić, dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Vlade ŽZH, Miljana Glamuzina, glavni tajnik HDZ-a BiH i Darijana Katić, član Predsjedništva HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu PFBiH.

Ispred NDI-a sastanku su nazočili Nenad Simović, direktor NDI i Ajla Kasumović, voditelj programa NDI-a te Borislav Spasojević, direktor IRI BiH.

Na sastanku je razgovarano o razvoju novih politika vezanih uz reformsku agendu, EU integracije, borbu protiv korupcije.

Predstavnici NDI-a i IRI-a su prezentirali svoje nove projekte vezane uz formiranje predizbonih i postizbonih koalicija, formiranja neformalnih tematskih klubova na svim razinama vlasti u BiH koji bi se bavili odrđenom problematikom, formiranje Političke akademije sa kandidatima svih političkih stranaka za mlade političke lidere.

Na sastanku je posebno istaknuta dosadašnja suradnja, koja je izvrsna i uspješna, što predstavlja i temelj za partnerstvo u budućim projektima i programima, koji će se dogovarati i raditi u budućem razdoblju./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte