Hrvatski Medijski Servis

NAKON AFERE “STIPENDIJE”: Darinko Mihaljević podnio ostavku na mjesto predsjednika HDZ Livno

Darinko Mihaljević

Nakon medijskih napisa o nelegalno stečenim stipendijama djece ministra unutarnjih poslova Hercegbosanske županije Darinka Mihaljevića, Mihaljević je jučer podnio ostavku na mjesto predsjednika Općinskog odbora HDZ BiH, javio je Žurnal. Isti izvor navodi da je za danas zakazana sjednica Županijskog odbora HDZ BiH, gdje će raspravljati o Mihaljevićevoj smjeni sa još jedne stranačke funkcije.

Izvor Žurnala blizak HDZ-u BiH tvrdi da je Mihaljevića na općinskoj predsjedničkoj poziciji zamijenio trenutni zastupnik u Skupštini HBŽ Stipe Pelivan, koji je izabran jednoglasnom odlukom. Pelivan je bivši predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, zatim bivši predsjednik Skupštine HBŽ, bivši delegat u Domu naroda Parlamenta FBiH.

O ministarskoj sudbini Darinka Mihaljevića raspravljat će se na narednoj sjednici Skupštine HBŽ za koju novi termin još uvijek nije utvrđen./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte