Hrvatski Medijski Servis

Najava smotre Sveučilišta u Mostaru za Posavsku županiju

Sveučilište u Mostaru, u suradnji s nadležnim županijskim ministarstvom, organizira smotru za buduće studente koja će biti održana u Orašju 17. travnja (utorak) – u Školskom centru fra Martina Nedića u 9.00 sati.

Na smotri će se učenicima završnih razreda srednjih škola, i svim zainteresiranim, predstaviti Sveučilište: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

Budući studenti moći će se upoznati sa sveučilišnim programima, kao i uvjetima upisa. Sveučilište u Mostaru je maturantima olakšalo odluku o izboru studija i putem društvenih mreža, aplikacija za mobitele te virtualnom šetnjom.

Do sada je smotra održana u Zapadnohercegovačkoj, Hercegbosanskoj i Srednjobosanskoj županiji, a završna smotra bit će organizirana u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Istodobrno uprava i Senat SUM-a borave u Posavskoj županiji i održat će sastanke s predstavnicima općinskih i županijskih vlasti s obzirom kako je jedan od strateških ciljeva zadržati Sveučilište u Posavini.

Na smotri bit će organizirane i izjave za medije./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte