Hrvatski Medijski Servis

ŠIROKI BRIJEG: Najava predavanja dr.med. Antuna Liseca

U srijedu, 13.09.2017.g. s početkom u 19:30h će se održati predavanje dr.med. Antuna Liseca u gradskom kinu Borak, a u organizaciji Udruge Mlado sunce iz Širokog Brijega.

Tema tribine je: Odgoj za poštivanje života, zdravlja, predbračne suzdržanosti, svetosti braka i Božjeg dara plodnosti; Znakovi vremena: posljedice kontracepcije, umjetne oplodnje, neplodnosti i abortusa.

Doktor Antun Lisac, specijalist opće kirurgije, dolazi iz Vetova u blizini grada Kutjeva. Suprug je i otac tri kćeri. Poznat je po dugogodišnjoj „apologiji braka i obitelji“, a na tu temu održao je mnogo predavanja u župama diljem Hrvatske! Kao svatko tko se u ovo vrijeme usudi silovito progovoriti protiv najodvratnijeg grijeha današnjice – ubojstva djeteta još u maternici, dr. Lisac je u nekoliko je navrata napadnut s pokušajem diskreditacije „liberalnih“ struja. Doktor Lisec preko trideset godina žustro progovara o zločinima protiv ljudskog bića o kojima ljudi tako malo znaju i sigurno je kako njegove riječi unose nemir nemirnima, pogotovo unutar liječničke struke, gdje mnogi liječnici zanemaruju činjenicu da je život svet, od začeća pa sve do prirodne smrti! Na našoj tribini dr. Lisac će progovoriti o spiralama, pilulama, kontracepciji, neplodnosti, umjetnoj oplodnji, abortusu naglašavajući kako: „Većina ubojstava nerođene djece događa se i prije usađivanja u maternicu, dok su sitna kao točkice.“

‘Na poseban pozivamo mlade, kako i roditelje, da čuju istinu o kojoj se toliko šuti, a zbog koje trpimo velike posljedice i zbog kojih se usadila kultura smrti u naš narod. Doktor Lisec će na argumentiran način objasniti jednu od najvažnijih tematika, kao i posljedice ‘modernog’ načina života koji nas vodi u propast, izumiranje društva i teške duševne poremećaje’, poručuju iz Udruge Mlado sunce.

/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte