Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Na Mjesecu živi 250 milijuna stanovnika, imam i dokaze za to

“Sve što ste čuli o Mjesecu je laž!”, tvrdi izvesni John Lear, poznat u krugovima teoretičara zavjera, prenosi Večernji list.

On tvrdi kako je otkrio skrivene strukture na Mjesecu i pokazao nevjerojatne fotografije za koje kaže kako jasno pokazuju vještačke strukture i građevine. Tvrdi da već u ovom trenutku na Mjesecu živi 250 milijuna ljudi! Amaterski astronomi snimili su nešto što podsjeća na holografsku projekciju na površini Meseca.

Je li ona iskorištena za skrivanje struktura, koji bi drugi razlog bio za holografske projekcijei, zapravo, za razmještanje kratera!? Ljudi su na Mesec otišli tijekom 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća koristeći se Teslinom antigravitacijskom letjelicom.

“Ne mogu to dokazati jer bih već bio mrtav, ali to je logično jer na što bi drugo američka vlada mogla upumpati tolike milijarde dolara?” tvrdi Lear.

U njegovom videu mogu se vidjeti fotografije snimljene iz opservatorija Jerks 1946. godine. Pokazuju veliku eksploziju sjeverozapadno od kratera Endimiona.

“Kao što znamo, dim, prašina ili para ne mogu se podizati u vakuumu. No, na ovim fotografijama jasno se vidi kako se dim diže u veliki oblak koji se uspravlja s površine Mjeseca i širi prema vrhu njegove atmosfere. To bi bilo moguće da uz površinu Mjeseca nema vakuuma i da nema samo šestinu Zemljine gravitacije”, tvrdi Lear i dodaje kako Mjesečeva masa zapravo iznosi 68,71 posto Zemljine.

On objašnjava kako je Mesec stvoren u Jupiteru pre 40 milijuna godina, a u vrijeme posljednjeg ledenog doba, pruje otprilike 15.000 godina, elektromagnetnim tegljačem dovučen je u orbitu Zemlje. Sve to objašnjava odakle na Mjesecu toliki ogromni gradovi, civilizacije i baze.

“Stanovnici Mjeseca su vanzemaljci koji donekle podsjećaju na ljude. Tamo ima i “sivih”, ali oni žive ispod površine Mjeseca i rade u ogromnim laboratorijama. Međutim, priča ide i dalje! Zemlja je kažnjenička planeta, tj. zatvor, a takvih planeta-zatvora ima najmanje milijardu!”, rekao je.

Džon Lear je svakako maštovit čovek. Inače, on je unuk osnivača Learjeta, Billa Leara. Umirovljeni je zrakoplovni časnik i bivši pilot CIA koji je upravljao s više od 100 različitih zrakoplova tijekom 40 godina aktivnog letenja. On ima više pilotskih certifikata nego bilo koji drugi certificirani pilot. On je letio u Aziji, Africi, istočnoj Europi i na Bliskom istoku. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte