Hrvatski Medijski Servis

MRKONJIĆ GRAD: Državljanka Slovenije teško ozlijeđena u prometnoj nezgodi

Državljanka Slovenije inicijala E.Š. (1928.) zadobila je teške tjelesne ozljede u prometnoj nezgodi koja se jučer dogodila na magistralnom putu Jajce-Banja Luka, u mjestu Surjan, u općini Mrkonjić-Grad, javlja Hrvatski Medijski Servis. 

E.Š. je bila saputnica u vozilu marke “VW Transporter“, koje je sletjelo s kolovoza, saopćeno je danas iz Policijske uprave Mrkonjić-Grad.

“VW Transporterom“ je upravljao J.L. (1967) također državljanin Slovenije, s kojim su u vozilu osim E.Š., kao saputnici bili A.Š. (1955), P.Š. (1960), M.K. (1966), D.S. (1937), J.Š. (1930) i F.V. (1962), svi državljani Slovenije.

E.Š. je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić-Grad, te je upućena na dalje liječenje u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Ostali putnici zadobili su lakše ozljede.

Očevid su izvršili policijski djelatnici Policijske postaje za sigurnost prometa Mrkonjić-Grada, a istraga je u tijeku. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte