Hrvatski Medijski Servis

VIDEO Mostarci pale svijeće za dječaka koji je pao sa “Staklene banke”

Brojni građani i građanke Mostara večeras su zapalili svijeće za dječaka koji je preminuo nakon pada sa ‘Staklene banke’.

Na ovaj način od mladića su se oprostili brojni građani, rodbina, prijatelji i školske kolege ne krijući tugu, bol i suze zbog tragičnog gašenja mladog života, piše Pogled.ba.

Podsjetimo, dječak koji je u utorak 2. siječnja pao sa “Staklene banke” u središtu Mostara preminuo je u srijedu 3. siječnja u 5.00 sati od zadobivenih ozljeda.

Iz policije je ranije rečeno da se radi o D.S. (2003.).

Nakon tragedije oglasilo se i Vijeće mladih Grada Mostara, koje je od MUP-a HNŽ-a zatražilo da rasvijetli detalje nemilog događaja, te su najavili kako će pokrenuti inicijativu da se svi mogući ulazi u zgradu Staklene banke u potpunosti zapečate, kako bi se slični događaji spriječili.

Ispraćaj mladića će biti 5. siječnja u 16 sati ispred mrtvačnice Bijeli Brijeg. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15.15 sati./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte