Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

MOSTAR: Tribina ‘Pet do dvanaest’ sljedećeg tjedna

Javna tribina pod nazivom “Pet do dvanaest”, namijenjena susretu mladih Grada Mostara s kandidatima za Opće izbore 2018. godine koji spadaju u kategoriju mladih do 30 godina, održat će se u utorak, 18. rujna u prostorijama Omladinskog kulturnog centra (OKC) Abrašević u Mostaru u 11.55 sati.

Tribinu organiziraju Agencija lokalne demokracije Mostar (LDA Mostar), Vijeće mladih Grada Mostara (VMGM) i OKC Abrašević.

Cilj javne tribine je pružiti priliku mladima Mostara da sudjeluju u konstruktivnom dijalogu i da imaju priliku postavljati pitanja o mogućnosti doprinosa lokalnoj zajednici.

Tijekom tribine svaki predstavnik pozvane političke opcije imat će dovoljno vremena predstaviti svoj politički plan, izložiti svoje motive i program rada svoje političke opcije usmjeren ka poboljšanju položaja mladih u Gradu Mostaru.

Povod organiziranju ovog skupa je činjenica da Gradsko vijeće Grada Mostara formalno ne postoji od 2012. godine, te da lokalni izbori u Gradu nisu održani 10 godina. U skladu s tim generacije mladih Grada Mostara nikada nisu imali priliku birati i biti birane.

LDA Mostar, VMGM i OKC Abrašević će i u budućnosti, baš kao i u proteklom razdoblju, akcent stavljati na mlade te im pružati priliku i mogućnost da slobodno, demokratski i argumentirano, u duhu kulture dijaloga, iznesu svoja mišljenja i stavove, navode organizatori./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte