Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR: Pripadnik Oružanih snaga BiH, prijetio ubojstvom bivšoj djevojci i sjekirom razbio vrata!

Pripadniku Oružanih snaga BiH, 32- godišnjem Mostarcu, predložen je jednomjesečni pritvor zbog tri kaznena djela, i to ugrožavanje sigurnosti, narušavanja nepovredivosti doma i oštećenja tuđe stvari, javlja Pogled.ba.

Naime, spočitava mu se da je sinoć, oko 20 sati, pod utjecajem alkohola došao na vrata postanarskog stana na drugom katu zgrade broj 51. u Ulici kneza Višeslava 51., gdje stanuje njegova bivša 25- godišnja djevojka iz Stoca, inače konobarica, pa vikajući ponavljao: Otvori, ubit ću te!

Dok su uznemireni stanari zvali policiju u pomoć, on je, kao stoji u kaznenoj prijavi, iz vozila zgrabio sjekiru i njome razbio ulazna vrata stana. Srećom, ustrašena djevojka je nekako uspjela pobjeći, a osumnjičeni je unutra razbio telefon i porazbacao stvari.

Kako su nam naveli stanari, budući da je policija bila u neposrednoj blizini, jer se malo prije toga u istoj ulici dogodila prometna nezgoda u kojoj je takist vozilom oborio pješakinju, upravo zahvaljujući njihovoj brzoj intervenciji, sve se na tome i završilo. Vojnik se sutradan otrijeznio i jedino u svoju obranu imao reći da je bio jako pijan. Sada mu prijeti višegodišnja zatvorska kazna./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte